Muutoksia yhdistystalo Warikon toiminnassa 16.3.-13.5.2020

23.3.2020

Korona-pandemia tuo muutoksia yhdistystalo Warikon toimintaan. Warikko on suljettu toistaiseksii. Työntekijät ovat tavoitettavissa päivittäin sähköpostitse tai puhelimitse.

TIEDOTE 23.3.2020 päivitys 3.4.2020

Korona-pandemia tuo muutoksia yhdistystalo Warikon toimintaan ainakin 13.5.20 asti seuraavasti:
→ Kaikki ryhmät, tapahtumat ja koulutukset, joissa Wastery on järjestäjänä tai mukana, peruutetaan 13.5.20 asti. Seuraa ilmoittelua Facebookissa.
→ Asiakaspalvelu yhdistystalo Warikolla on suljettu toistaiseksi. Työntekijät ovat tavoitettavissa sähköpostitse sekä puhelimella ma-pe klo 9-15.
→ Kaikki Wasteryn koolle kutsumat palaverit pyritään hoitamaan etäyhteyksillä.
→ Yhdistystalo Warikolta on mahdollista omilla avaimilla käydä hakemassa tavaraa/kopioimassa/tms., jos se on välttämätöntä. Kysy tarkemmat ohjeet henkilökunnalta.

Näillä käytännöillä mennään 13.5.2020 asti. Jos jokin askarruttaa, ota yhteyttä työntekijöihin!

Yhteystiedot täällä.