Pohjois-Savon Järjestöfoorumi 2021 – Järjestöt mukana muutoksessa!

26.8.2021

Järjestöfoorumi on Pohjois-Savon järjestötoimijoiden kohtauspaikka, joka järjestetään tänä syksynä Varkauden kirjastolla. Jatkossa tapahtuma kiertää Pohjois-Savossa eri paikkakunnilla. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Kaikki pohjoissavolaiset yhdistystoimijat ovat tervetulleita mukaan!

OHJELMASSA:

PUHEENVUOROT

Pohjois-Savon Järjestöneuvoston puheenvuoro.

Järjestöjen sote-muutostuki -hankkeen puheenvuoro.

Tilannekatsaus VATE:n aloittamiseen Pohjois-Savossa, Reetta Kettunen, vt. palvelualuepäällikkö, Varkauden kaupunki, VATE:n jäsen.

Järjestöillä on väliä! Järjestöyhteistyötä ja vaikuttamista Keski-Suomessa, Katariina Luoto, Keski-Suomen Järjestöareenan pj.

TYÖPAJAT:

1. Mihin ja miten haluamme vaikuttaa? Järjestöt vaikuttajina. Vetäjinä Laura Meriluoto ja Katariina Luoto. (Varkaudessa.)

2. HYVÄ ME! – HYTE-työ näkyväksi. Järjestöt edistävät hyvinvointia ja terveyttä monin tavoin. Miten tätä voi sanoittaa, mitata ja tuoda osaksi julkisen päätöksenteon vaiheita? Vetäjänä Säde Rytkönen. (Varkaudessa.)

3. Järjestöyhteistyön ohje Pohjois-Savossa. Vetäjänä Anne Aholainen, (Etänä.)

LISÄKSI:

Varkaudessa kahvitarjoilu ja yhteinen katujuna-ajelu tapahtuman jälkeen (hinta 5€).

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös omalta koneelta etäyhteydellä.

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Tapahtumassa noudatetaan viranomaisten hygieniavaatimuksia.

Tapahtuman järjestää: Pohjois-Savon Järjestöneuvosto sekä Järjestöjen sote-muutostuki -hanke.