Uutisia

Yhteiskuntamme kaikki sektorit haluavat auttaa kansalaisia koronaepidemiasta johtuvasta uudenlaisessa arjessa. Tähän on koottu muutamia järjestöjen ja muiden toimijoiden tarjoamia valtakunnallisia ja paikallisia palveluita ja tukimuotoja. Listaa päivitetään vinkkien perusteella.
Pohjois-Savon Osuuspankki tarjoaa sadalle 15-17-vuotiaalle nuorelle kesätöitä OP:n piikkiin. Yhdistystalo Warikolla nuori pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan Vekara-Varkaus -työpajaa.
Korona-pandemia tuo muutoksia yhdistystalo Warikon toimintaan. Warikko on suljettu ainakin 13.4.2020 asti. Työntekijät ovat tavoitettavissa päivittäin sähköpostitse tai puhelimitse.
Vammel ry:n nimi on muutettu Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:ksi. Yhdistyksen kokous päätti nimenmuutoksesta toukokuussa. Uusi, aiempaa selkeämmin organisaation toimialasta kertova nimi ja ilme otetaan käyttöön syksyn mittaan.
Yhdistystalo Warikon Vekara-Varkaus -puuhapajassa piirrettiin ja tarinoitiin yhdessä Sydännallen kanssa.
Vammel ry kartoitti varkautelaisten yhdistysten toimitilatarpeita huhtikuussa 2018.
Taksimatkojen välittäjä vaihtuu Pohjois-Savossa.
Verohallinto on julkaissut ensimmäisen laajan ohjeen järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan yleisimmistä verotusta koskevista kysymyksistä.
STM myönsi avustukset 2.2.2017 Raha-automaattiyhdistyksen ehdotuksen pohjalta.
Varkautelaista yhdistystoimintaa on koottu yhteen esitteeseen.
YK:n vammaisyleissopimus astui Suomessa voimaan 10.6.2016. Sopimuksen keskeisiä periaatteita ovat osallisuus ja esteettömyys.