Uutisia

Avustus käytetään toiminnan saavutettavuuden, yhdistystoiminnan toimintamahdollisuuksien ja ikäihmisten digitaitojen edistämiseksi.
Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry selvittää parhaillaan, onko toimintaa tarpeellista laajentaa ympäryskuntiin.
Tapaamisen asiakaspalvelun kanssa voi sopia 12.7.2020 asti tiistaille tai keskiviikolle klo 10-14 välille. Muulla ajalla palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse.
Yhdistykset voivat toimia yhdistystalo Warikolla kesällä 2020. Tilavuokraajien ja tiloissa asioivien on syytä muistaa valtiovallan ja muiden toimijoiden antamat yleiset ohjeet.
Yhteiskuntamme kaikki sektorit haluavat auttaa kansalaisia koronaepidemiasta johtuvasta uudenlaisessa arjessa. Tähän on koottu muutamia järjestöjen ja muiden toimijoiden tarjoamia valtakunnallisia ja paikallisia palveluita ja tukimuotoja. Listaa päivitetään vinkkien perusteella.
Pohjois-Savon Osuuspankki tarjoaa sadalle 15-17-vuotiaalle nuorelle kesätöitä OP:n piikkiin. Yhdistystalo Warikolla nuori pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan Vekara-Varkaus -työpajaa.
Vammel ry:n nimi on muutettu Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:ksi. Yhdistyksen kokous päätti nimenmuutoksesta toukokuussa. Uusi, aiempaa selkeämmin organisaation toimialasta kertova nimi ja ilme otetaan käyttöön syksyn mittaan.
Taksimatkojen välittäjä vaihtuu Pohjois-Savossa.
STM myönsi avustukset 2.2.2017 Raha-automaattiyhdistyksen ehdotuksen pohjalta.
Varkautelaista yhdistystoimintaa on koottu yhteen esitteeseen.
YK:n vammaisyleissopimus astui Suomessa voimaan 10.6.2016. Sopimuksen keskeisiä periaatteita ovat osallisuus ja esteettömyys.