Liikkumisestetiedotteet

Hyvä urakoitsija! Ilmoitathan liikkumisen esteistä hyvissä ajoin osoitteeseen info@warikko.fi. Toimenpiteet selkeänä tekstinä. Kiitos yhteistyöstä! Lisätietoja Yhdistystalo Warikon toimistolta 040-5160 778.

Kauppatori niminen katu saneerataan touko-heinäkuun välisenä aikana 2021. Kadun rakennekerrokset ja vesihuolto uusitaan.

Liikennettä rajoitetaan Kauppatorilla kahdessa vaiheessa siten että läpikulkua Ahlströminkadulta Taipaleentielle ei ole missään vaiheessa.

 1. vaihe

 • Ensimmäisessä vaiheessa liikennöinti on mahdollista välillä Ahlströminkatu – Längmaninkatu.
 • Väli Längmaninkatu – Taipaleentie on suljettuna ja työn alla. Tällöin Taipaleentieltä ei pääse kääntymään Kauppatorille. Taipaleentielle (VT23) asetetaan Kauppatorille kääntymisen kieltävät liikennemerkit ja Taipaleentien kevyt liikenne ohjataan suojateiden kautta Taipaleentien pohjoisen puoleiselle kevyen liikenteen väylälle. Taipaleentiellä oleva rynmityskaista idän suunnasta tultaessa otetaan pois käytöstä.
 • Taipaleentien kevyen liikenteen rajoitukset ovat käytössä n. 1-2 viikkoa työn aloituksesta. Kääntymiskielto Taipaleentieltä Kauppatorille kestää niin kauan kunnes väli Taipaleentie-Längmaninkatu on saatu valmiiksi.

 

 

Samat rajoitukset koskevat kevyttä liikennettä. Taipaleentien päiviönsaari keskuksen puoleinen kevyenliikenteenväylä on niin ikään suljettu ensimmäisen vaiheen ajan. Ensimmäinen vaihe kestää noin 3vk.

 

 1. vaihe

 • Toisessa vaiheessa liikennöinti on mahdollista Kauppatorilla välillä Taipaleentie-Längmaninkatu.
 • Liikenteeltä on suljetuna väli Ahlströminkatu – Längmaninkatu. Ahlströminkadulta ei pääse kääntymään Kauppatori nimiselle kadulle.
 • Kevyt liikenne ohjataan työmaan ohitse torin kautta.
 • Tarvittaessa ajoneuvoliikennettä ohjataan Ahlströminkadulta Längmaninkadulle myös torin kautta.

Lisätietoja:

Ville Nyyssönen

p. +358 401434807

Käsityökatu 42-44

78210 Varkaus

www.destia.fi

Kaivutöitä Varkaudessa Metsonkujalla maanantaista 17.5 alkaen.

Työmaa kestää noin kuukauden. Kaivualueet ovat suojattu työmaa-aidoin.

Yhteyshenkilö on Juha-Matti Lappeteläinen p. 050-330 9836.

Terassi kadulla Cafe Piirakkapajan edessä

Cafe Piirakkapajan (Ahlströminkatu 20) sisäänkäynnin vierelle oikealle puolelle on rakennettu terassi. Mitat 5000mm x 2360mm. Kaiteen korkeus 950mm.

Tiedote/Meddelanden 2020-05-08

Linkki tiedotteeseen/Länk till pressmeddelandet

Sillankorjaustyöt Varkauden Komminselän sillalla jatkuva ja vlmistuvat lokakuun loppuun mennessä 2021 (Pohjois-Savo)

Komminselän sillan korjaustyöt Varkaudessa, maantiellä 16367, käynnistyvät 11.5.2020 alkavalla viikolla ja valmistuvat lokakuun loppuun 2021 mennessä. Töistä aiheutuu merkittävää liikennehaittaa.

Korjaustyö käsittää sillan kaikki rakenteet ja työstä aiheutuu poikkeavia liikennejärjestelyitä sekä liikennehaittaa ja melua. Ajoneuvo- ja jalankulkuliikenne sillan yli mahdollistetaan liikennevalo-ohjauksella kuitenkin koko korjaustyön keston ajan. Työmaa-alueella on käytössä alennetut nopeusrajoitukset.

Tiellä liikkujia kehotetaan ottamaan erityisesti huomioon turvallisuus ja noudattamaan malttia.

Pääurakoitsijana hankkeessa on Oteran Oy.

Lisätietoja antavat:

ELY-keskus

Projektipäällikkö Jarmo Kaija, puh. 0295 016 049
Siltainsinööri Tomi Vänninen, puh. 0295 029 318

Oteran Oy

Työmaapäällikkö Juho Hynynen, puh. 050 309 4459

 

Kaivutöitä Laivalinnankadun ja Rajakadun risteysalueella 19.4. - 3.5.2021

 

Toinen kaivualue sijaitsee Laivalinnankatu 22 ja Laivalinnankatu 24 välisellä kevyenliikenteen väylällä ja toinen Laivalinnankatu 22 vastapuolella olevalla parkkialueella. Kaivualueet suojattu työmaa-aidoin. Työmaa kestää noin kaksi viikkoa.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa!

Yhteyshenkilömme on Harri Korhonen p. 040-537 5645.

Kaivutöitä Varkaudessa Metsonkujalla 24.5-6.6.2021

Metsonkuja 9 ja Metsonkuja 14 talojen välissä oleva kevyenliikenteen kulkuväylä on suljettu kaivutöiden takia 24.5-6.6.2021. 

Pahoittelemme kaivutyöstä aiheutuvaa haittaa!

 

Yhteyshenkilömme on KoneNeliö Oy/Juha-Matti Lappeteläinen p. 050-3309836.

 

 

Ystävällisin terveisin

Marika Lappeteläinen

Kaivutöitä Varkaudessa Teollisuuskadulla 31.5. -30.6.2021

 

Työt alueella kestävät noin kuukauden. 

Yhteyshenkilö on Juha-Matti Lappeteläinen p.050-330 9836.

 

Esteettömyysilmoitus Varkauden kaupunkipyörät

Varkaus kaupunkipyörät ovat Juro Shareing Infra Oy:n toimittamia valkoisia kaupunkipyöriä. Pyöriä on Varkaudessa kesällä 2021 yhteensä 20 kpl. Pyöräparkkeja on viisi:

 • Taulumäen tori, Toripaviljonki Kauppakatu 55. Toripaviljongin seinän vierus torille päin. Pyörät huomioitava rakennuksen vierusta kulkiessa.
 • Matkakeskus, Relanderinkatu 22. Matkakeskuksen kiinteän pyöräkatoksen vieressä matkakeskuksen puoleisessa päädyssä. Ei vaikutusta kevyeen liikenteeseen.
 • Rüsselsheimin aukio, Kauppakatu 18. Rüsselsheimin aukion kyltin takana olevassa parkkiruudussa. Ei vaikutusta kevyeen liikenteeseen.
 • Hotelli Oscar, Kauppatori 4. Warkaus-salin seinustalla, sivuoven vasemmalla puolelle (pääovien puolella) pyörätelineissä. Seinän vierustalla varattu polkupyörille pyörätelineitä pyörien paikoitusta varten. Vähäinen vaikutus kevyeen liikenteeseen.
 • Liikekeskusta, Savontie 42 ( K-Pirkka ja Kommilan apteekki). Tyhjillään olevan liikehuoneiston edessä pyörätelineissä. Ei vaikutusta kevyeen liikenteeseen.

 

Pyöräparkit on merkitty ”betonipossuun” asennetulla kyltillä ja pyörät sijaitsevat pyöräparkin kyltin välittömässä läheisyydessä/ vieressä.