Materiaaleja ja linkkejä

Ladattavia tiedostoja:

Opas Warikon tiloja vuokraaville

PDF-tiedostoKäyttöopas jäsenyhdistykselle 31.1.20.pdf (1.1 MB)
Tilojen käyttöopas

Wasteryn (ent. Vammel ry) strategia 2017-2020

MS Word -tiedostostrategia18-20.docx (115 kB)

Varkauden vammaispoliittinen ohjelma

MS Word -tiedostoVarkauden vammaispoliittinen ohjelma 2014 - 2017.uusi.doc (4.7 MB)

Yhdenvertaisuuteen, saavutettavuuteen ja yhdistystoimintaan liittyviä linkkejä:

Esteettömyystiedon keskus

Jelli - järjestötietopalvelu

Pohjois-Savon järjestötietopalvelu

pohjoissavolaiset.fi

Pohjois-Savon vertaistuen keskus

Suomen Vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry

Löydä oma seura: Pohjois-Savo.

Sivulle pyritään kokoamaan urheiluseurat, joissa jo on vammaisurheilijoita tai erityistä tukea tarvitsevia liikkujia tai joilla on valmiuksia ja halua ottaa heitä toimintaansa. Listassa on vielä puutteita, mutta se päivittyy ajan myötä. Jos haluat ilmoittaa seuralistaan uuden seuran tai päivittää yhteystietoja, ota yhteyttä VAU:n tiedottajaan Heidi Lehikoiseen, heidi.lehikoinen@vammaisurheilu.fi.

Syrjintä.fi

Yhdenvertaisuusvaltuutetun suositus tapahtumajärjestäjälle esteettömyyden parantamiseksi.

Yhdenvertaisuus.fi

Oikeusministeriön sivusto on  tarkoitettu tieto- ja materiaalipankiksi yhdenvertaisuudesta ja syrjimättömyydestä kiinnostuneille henkilöille ja organisaatioille.