Materiaaleja ja linkkejä

Pohjois-Savon yhdistysten vaalikampanjan materiaalit

MS Word -tiedostoFINAL_Vaalikampanja_viestintäohje_2021.docx (1.2 MB)
Kuntavaalikampanjan 2021 viestintäohje
Logo_Järjestömyönteinen kunta_vihreäTekstiIlmanSydäntä.png (169 kB)
Logo_Järjestömyönteinen kunta_vihreäTekstiSydämellä (1).png (172 kB)
Logo, jossa kahdella rivillä vihreä teksti "järjestömyönteinen kunta on hyvinvoinnin voittaja". Tekstin perässä sydän.
Logo_JärjestömyönteinenKunta_ValkoinenTekstiIlmanSydäntä (1).png (121 kB)
Logo, jossa kahdella rivillä valkoisella teksti "Järjestömyönteinen kunta on hyvinvoinnin voittaja". Sopii liitettäväksi tummalle pohjalle.
INSTA_Järjestömyönteinen kunta.png (170 kB)
Instagramiin sopiva kuva, jossa teksti "Järjestömyönteinen kunta on hyvinvoinnin voittaja".
TWITTER_Järjestömyönteinen kunta.png (301 kB)
Twitteriin sopiva kuva, jossa teksti "Järjestömyönteinen kunta on hyvinvoinnin voittaja".
Logo_JokainenPäätös_VihreäTekstiIlmanSydäntä.png (251 kB)
Logo_Jokainen päätös_vihreäTekstiSydämellä (1).png (201 kB)
Logo, jossa kahdella rivillä vihreä teksti "Jokainen päätös on hyvinvointipäätös". Tekstin perässä sydän.
Logo_Jokainen päätös_ValkoinenTekstiIlmanSydäntä.png (210 kB)
Logo, jossa kahdella rivillä valkoisella teksti "Jokainen päätös on hyvinvointipäätös." Sopii liitettäväksi tummalle pohjalle.
TWITTER_Jokainen päätös.png (412 kB)
Twitteriin sopiva kuva, jossa teksti "Jokainen päätös on hyvinvointipäätös".
INSTA_Jokainen päätös.png (230 kB)
Instagramiin sopiva kuva, jossa teksti "Jokainen päätös on hyvinvointipäätös".

Opas Warikon tiloja vuokraaville

PDF-tiedostoKäyttöopas jäsenyhdistykselle.pdf (821 kB)

Wasteryn viestintäohje

PDF-tiedostoViestintäohje jäsenyhdistyksille ja yhteistyökumppaneille.pdf (483 kB)
Wasteryn viestintäohje jäsenyhdistyksille ja yhteistyökumppaneille

Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:n logot

Warkauden_seudun_sosiaali_ja_terveysjarjestot.png (81 kB)
Pohjaton logo: Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry
Yhdistystalo_warikko_alateksti.png (85 kB)
Pohjaton logo: Yhdistystalo Warikko, alateksti: Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry
Warkauden_seudun_sosiaali_ja_terveysjarjestot.jpg (936 kB)
Logo, jonka pohja valkoinen: Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry
Yhdistystalo_warikko_alateksti.jpg (964 kB)
Logo, jonka pohja valkoinen: Yhdistystalo Warikko, alateksti: Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry
PDF-tiedostoWarkauden_seudun_sosiaali_ja_terveysjarjestot.pdf (870 kB)
Logo vektorikuvana: Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry
PDF-tiedostoYhdistystalo_warikko_alateksti.pdf (887 kB)
Logo vektorikuvana: Yhdistystalo Warikko, alateksti: Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry

Uutiskirjeet

Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:n (aiempi Vammel ry) uutiskirjearkisto on TÄÄLLÄ.

Voit tilata uutiskirjeen suoraan omaan sähköpostiin tästä.

Varkauden kaupungin materiaaleja:

Varkauden laaja hyvinvointikertomus

Varkauden vammaispoliittinen ohjelma

MS Word -tiedostoVarkauden vammaispoliittinen ohjelma 2014 - 2017.uusi.doc (4.7 MB)

Yhdenvertaisuuteen, saavutettavuuteen ja yhdistystoimintaan liittyviä linkkejä:

Esteettömyystiedon keskus

Jelli - järjestötietopalvelu

Pohjois-Savon järjestötietopalvelu

Sivustolta löydät tietoa järjestöistä, yhdistyksistä ja yhteisöistä sekä niiden toiminnasta Pohjois-Savossa.

Pohjois-Savon vertaistuen keskus

Saavutettavuusvaatimukset.fi

Suomen Vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry

Löydä oma seura: Pohjois-Savo.

Sivulle pyritään kokoamaan urheiluseurat, joissa jo on vammaisurheilijoita tai erityistä tukea tarvitsevia liikkujia tai joilla on valmiuksia ja halua ottaa heitä toimintaansa. Listassa on vielä puutteita, mutta se päivittyy ajan myötä. Jos haluat ilmoittaa seuralistaan uuden seuran tai päivittää yhteystietoja, ota yhteyttä VAU:n tiedottajaan Heidi Lehikoiseen, heidi.lehikoinen@vammaisurheilu.fi.

Syrjintä.fi

Yhdenvertaisuusvaltuutetun suositus tapahtumajärjestäjälle esteettömyyden parantamiseksi.

Yhdenvertaisuus.fi

Oikeusministeriön sivusto on  tarkoitettu tieto- ja materiaalipankiksi yhdenvertaisuudesta ja syrjimättömyydestä kiinnostuneille henkilöille ja organisaatioille.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.