Arjen paletti -hyvinvointi-illat

Arjen paletti tarkoittaa kaikille avoimia hyvinvointi-iltoja: asiantuntijapuheenvuoroja, keskustelua, vertaistukea ja tekemistä.

Hyvinvointi-illat ovat yhdistystalo Warikolla joka toinen torstai klo 17-19.

Arjen paletti hyvinvointi-illat on peruttu kevään 2020 osalta.

Kiitokset kaikille järjestäneille yhdistyksille ja vapaaehtoisille. Sekä kaikille iltoihin osallistuneille. Arjenpaletti- hyvinvointi-illat ovat saaneet hyvää palautetta, joten tilanteen niin salliessa jatketaan syksyllä 2020 iltoja.

Arjen paletti: ohjelma kevät 2020 PERUTTU! Jatkuu syksyllä 2020

Päivä

Aihe

16.1.

Kierrätys

30.1.

Uusi vuosi, uudet harrastukset? Yhdistysten harrasteryhmät esittelyssä.

13.2.

Teemana ystävyys

27.2.

Uni ja lepo

Luento Jaksa paremmin, tuote-esittely

fysioterapeutti Aleksi Saarelainen, Unikulma. Non stoppina tietoa kipukroonikon unesta ja uniapneasta.

Tervetuloa saamaan vinkkejä parempien unien pariin. Miten valitsen oikean tyynyn tai sopivan vuoteen itselleni? Mitä kiinnittää huomiota omassa nukkumisessa?

Unikulmasta on mukana kaksi fysioterapeuttia, jotka ovat perehtyneet sekä kouluttautuneet nukkumis-ergonomian saralla.

Gluteeniton kahvila klo 15.00-17.00

12.3.

Suun terveys. Hammaslääkäri ja suuhygienti puhumassa suun terveydestä ja sen vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen.

26.3.

Onko paineita? Asiaa verenpaineesta PERUTTU!

ke 8.4.

Apua arkeen apuvälineistä Huom! Päivä! PERUTTU!

23.4.

Musiikin vaikutus hyvinvointiin PERUTTU!

7.5.

Helppo liikkua -viikko/ VAU ja unelmien liikuntapäivä. Teemana liikunta. PERUTTU!

Arjen paletti -hyvinvointi-iltojen ohjelma päivittyy Arjen paletti -Facebook-sivulla.

Lisätietoja myös sirpa.jyras-ikonen@warikko.fi tai 040 5160 778.

Yhteistyössä Soisalo-opiston kanssa Varkauden kaupungin tuella.