Järjestöt hyvinvoinnin ja terveyden edistäjinä 7.10.20

Yhdistystalo Warikolla ke 7.10.20 klo 9-10.30

Kunnan lakisääteinen velvollisuus on edistää asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä. Mitä se tarkoittaa käytännössä ja mitä tekemistä sillä on järjestöjen/yhdistysten kanssa?

Mahdollisuus myös osallistumiseen Teamsin kautta!

Ohjelma:

Alkusanat, järjestösuunnittelija Heidi Hartikainen/ Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry

Alustus aiheeseen, Sari Markkanen/ Varkauden kaupungin hyvinvointikoordinaattori

Keskustelua aiheesta:
- Mitä yhteistyömahdollisuuksia hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen avaa Varkaudessa ja Joroisissa toimiville sosiaali- ja terveysjärjestöille ja kaupungille?
- Kuinka järjestöjenvälinen yhteistyö hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä olisi hyvä organisoida?

Ilmoitathan tulostasi ma 5.10. mennessä heidi.hartikainen@warikko.fi tai puh. 044 9762 256.