Yhdistyksen hyvä hallinto -koulutus 15.1.2020

Koulutuksessa käydään läpi mm.

- mitä minun hallituksen jäsenenä pitää tietää, että voin toimia oikein yhdistyksen hallituksessa,

- yhdistystoiminnan perusteet (lait ja yhdistyksen säännöt),

- toimintasuunnitelma ja talousarvio,

- hallituksen vastuut ja velvollisuudet,

- kokoukset.

Koulutus sopii niin uusille kuin vanhoille hallituksen jäsenille. Osallistujilla on mahdollisuus esittää etukäteen kysymyksiä, joita toivoo koulutuksessa käsiteltävän, laittamalla niitä osoitteeseen info@warikko.fi.

Hinta jäsenyhdistyksille/jäsenyhdistysten jäsenille 0 euroa, muille yhdistyksille 10 euroa/henkilö. Peruuttamatta jätetyistä poissaoloista 20 euron lasku. Minimiosallistujamäärä 8 henkilöä.

Ilmoittautuminen 8.1.20 mennessä joko info@warikko.fi tai ilmoittautumislomakkeen kautta.

Koulutuksen järjestää Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry. Kouluttajana toimii Merja Kaija Pohjois-Savon Kylät ry:stä.