Yhtä juhlaa!

Wasteryn yhteinen juhla, jossa juhlitaan samalla kertaa niin mahtavia vapaaehtoisia, pikkujouluja kuin kansainvälistä vammaisten päivääkin. Tilaisuus on tarkoitettu mm. yhdistysten vapaaehtoisille, työntekijöille, jäsenille ja ylipäänsä yhdistystoiminnassa mukana oleville - tai siitä kiinnostuneille! Emme kysele jäsenkirjoja, joten jos haluat osallistua, voit osallistua. :)

Ohjelmassa:

Tervetulosanat, puheenjohtaja Hannu Ilonen

Ruokailu

• alkuruoka, noutopöytä
  • taustamusiikkia (muusikkojen soittamana)

Musiikkia ja muuta kevyttä ohjelmaa

Vuoden vapaaehtoisen palkitseminen

Jälkiruokakahvit

Vapaata seurustelua

Hinta 5 €/hlö (60 ensiksi ilmoittautuneelle, loput omakustanteisesti 20 €/hlö). Huom! Ilmoittautuneita on jo yli 60. Jäljellä on 20 € paikkoja.

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 24.11.19 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen käy lunastamassa lippusi maksua vastaan Wasteryn toimistolta asiakaspalvelun aukioloaikoina tai erillisen sopimuksen mukaan.

Ohjelma päivittyy näille sivuille.