Arjen paletti -hyvinvointi-illat

Arjen paletti -hyvinvointi-illat verkossa

Arjen paletti -hyvinvointi-illat siirtyvät toistaiseksi verkkoon. Pidämme maaliskuussa kolme verkkotapaamista Teams -yhteydellä torstaisin klo 17 - 18.

• 4.3. Biopankki

• 11.3. Lasten ja nuorten migreeni

• 18.3. Aurinko ja iho

Voit lähettää aiheeseen liittyviä kysymyksiä etukäteen.

Ilmoittautumiset keskiviikkoon klo 14.00 mennessä Tapaaminen toteutetaan helppokäyttöisellä Teams- sovelluksella. Linkki ja ohjeet osallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Tule mukaan jo hyvissä ajoin, klo 16.45, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelman voidaan selvittää ennen varsinaista webinaaria Warikolla. Saat sähköpostiisi linkin ja ohjeet osallistumiseen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset p 040 5160 778 tai info@warikko.fi

4.3. Biopankki

Itä-Suomen Biopankin tutkimushoitaja Ulla Miettinen kertoo Itä-Suomen Biopankista. Biopankkitoiminnan tarkoitus on edistää suomalaisten terveyttä sekä kehittää tutkimustyön avulla uusia parempia hoitoja sekä lääkityksiä erilaisiin sairauksiin.

11.3. Lasten ja nuorten migreeni

Matti Mannonen, Suomen Migreeniyhdistyksen hanketyöntekijä. Illassa mukana  myös Varkauden seudun Yksinhuoltajat ry

• Lasten ja nuorten migreenin ajankohtaisuudet

• Lasten ja nuorten sosiaaliset suhteet

o Migreenin vaikutukset kouluelämään

o Minkälaisia asioita olisi hyvä ottaa huomioonkun hakee ensimmäisiä kesätyöpaikkoja / ensimmäisiä työpaikkoja.

o Edunvalvonta oppilaitosten suuntaan

• Vertaistuellinen tarjonta lapsille ja nuorille

18.3. Aurinko ja iho

Auringosta tulevalla säteilyllä on hyödyllisiä ja haitallisia vaikutuksia.

Haitallisten vaikutusten vuoksi tulee aurinkoa osata ottaa niin, että sen hyvistä vaikutuksista voi turvallisesti nauttia.

Vappu Juutilainen Varkauden seudun Allergia ja Astmayhdistyksestä kertoo auringon vaikutuksista ja Auringolta suojautumisesta.

15.4. Sovittelu ja Rikosuhripäivystys esittäytyvät

• Mitä sovittelu ja rikosuhripäivystys ovat
  • Mitä sovitellaan
  • Mitä ja miten sovitellaan
  • Mihin sovittelu ja rikosuhripäivystys antavat mahdollisuuden

Luento-osuus tallennetaan. Tapaamisessa on mahdollisuus keskustella ja kysyä (tätä osuutta ei tallenneta). Jos olet kiinnostunut, mutta et pääse mukaan kuuntelemaan, ilmoittaudu lomakkeella tai info@warikko.fi, niin lähetämme sinulle tallenteen myöhemmin katsottavaksi.

Ilmoittautumislomake Arjen paletti -hyvinvointi-iltoihin

Arjen paletti hyvinvointi-illat keväällä2021

Illan ohjelma toteutetaan helppokäyttöisellä Teams -sovelluksella. Linkki ja ohjeet osallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Tule mukaan jo hyvissä ajoin, klo 16.45, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelman voidaan selvittää ennen varsinaista webinaaria Warikolla.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Arjen paletti hyvinvointi-illat

Arjen paletti tarkoittaa kaikille avoimia hyvinvointi-iltoja: asiantuntijapuheenvuoroja, keskustelua, vertaistukea ja tekemistä.

Hyvinvointi-illat ovat yhdistystalo Warikolla erikseen ilmoitettuina aikoina torstaina klo 17-19.

Noudatamme ajantasaisia turvallisuusohjeita. Tulethan paikalle vain terveenä.

Kaikkiin tapahtumiin on ilmoittautuminen info(at)warikko.fi tai p. 040 5160 778.

Kevään 2021 Arjen paletti ohjelmaa

Jos yhdistyksesi on kiinnostunut osallitumaan johokin illoista tai on jokin aihe, jonka haluaisitte toteuttaa yhteistyössä Wasteryn ja muiden yhdistysten kanssa, ota yhteyttä  info(at)warikko.fi tai p. 040 5160 778.

21.1.                  Biopankki peruttu

4.2.                   Tutustutaan Asahiin, Suomen Kipu ry

Webinaarit to klo 17.00 - 18.00 Teamsin välityksellä:

4.3.                    Biopankki esittely, Itä-Suomen Biopankki

11.3.                  Lasten ja nuorten migreeni, Suomen Migreeniyhdistys ja Varkauden                                   seudun yksinhuoltajat ry

18.3.                  Aurinko ja Iho, Varkauden seudun Allergia-ja Astmayhdistys ry

1.4.                    Kiirastorstai

15.4.                  Rikosuhripäivystys ja Sovittelu ry

29.4.                  Aihe vielä avoin

27.5.                  Ulkopeli-ilta (Varkauden Invalidit, Neurokerho)

Päivä /toteutus vielä avoin:

Diabeteshoitajan luento, Sydänyhdistyksen mittauksia

72h koulutus

Seksuaaliterveys

Painonhallinta ja ravitsemus eri sairauksissa

Arjen paletti -hyvinvointi-iltojen ohjelma päivittyy Arjen paletti -Facebook-sivulla.

Lisätietoja myös sirpa.jyras-ikonen@warikko.fi tai 040 5160 778.

Ilmoittautumislomake Arjen paletti -hyvinvointi-iltoihin

Arjen paletti hyvinvointi-illat maaliskuussa 2021

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.