Saavutettavan pdf-tiedoston luominen -koulutus 31.3.21

Koulutus: Saavutettavan pdf-tiedoston luominen Word-dokumentista

Yhdistyksen asiakirjojen laadinta ja saavutettava word-dokumentti

HUOM! Koulutus on siirretty keskiviikolta 31.3.2021 klo 17-18.30 torstaille 29.4.2021 klo 12-14!
Teams-yhteys tai Yhdistystalo Warikko, Varkaus tai yhdistystalo Vakka, Iisalmi

Tule oppimaan, miten yhdistyksen selkeitä asiakirjoja laaditaan, ja miten tehdään saavutettava word-dokumentti sekä pdf-tiedosto.

PDF on verkossa laajasti käytetty tiedostomuoto. Koulutuksessa opetellaan tekemään Wordin oman työkalun avulla saavutettavasta, rakenteeltaan selkeästä ja yksinkertaisesta Word-dokumentista saavutettava PDF-tiedosto.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset info@warikko.fi tai puh 040 5160 778 tai alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Ylä-Savon Vakan, Tukipilarin ja yhdistystalo Warikon kanssa. Kouluttajana toimivat Maarit Mykkänen, Ylä-Savon Vakka sekä Heidi Hartikainen tai Sirpa Jyräs-Ikonen Yhdistystalo Warikolta.

Ilmoittautuminen Saavutettavan pdf-tiedoston luominen -koulutukseen 31.3.21

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.