Wasteryn kevätvuosikokous 21.4.2021 klo 18

Kutsu kevätvuosikokoukseen

Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:n sääntömääräinen kevätvuosikokous pidetään keskiviikkona 21.4.2021 klo 18 yhdistystalo Warikolla, Ahlströminkatu 22, Varkaus.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, lisäksi valitaan hallituksen puheenjohtaja.

Tervetuloa!

Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:n hallitus

Lisätietoja:

Äänioikeus

Kokouksessa on äänioikeus varsinaisen jäsenen nimeämällä edustajalla valtakirjaa vastaan. Kannatusjäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Hallitustyöskentely ja yhdistyksen puheenjohtajuus

Hallitukselle valitaan kokouksessa uusi puheenjohtaja. Hallitustyöskentelystä antaa lisätietoja nykyinen puheenjohtaja Anne Aholainen, anne.aholainen@gmail.com.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset maanantaihin 19.4.2021 mennessä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta tai info@warikko.fi, puh. 040 5160 778.

Muuta huomioitavaa

Yhdistystalo Warikolla käytetään maskeja. Muistathan huomioida myös turvavälit sekä huolehtia käsi- ja yskimishygieniasta! Tule Warikolle vain oireettomana.