Yhdistysten ja kaupungin keskustelutilaisuus

Yhdistysten ja kaupungin yhteistyö kuntalaisten on tärkeää, mutta miten eri osaset sovitetaan yhteen ja miltä kokonaiskuva näyttää eri näkökulmista?

Yhdistysten ja kaupungin KESKUSTELUTILAISUUS Warikolla tiistaina 28.9.2021 klo 13.

Ohjelma:

Klo 13.00 Tervetuloa, käytännön ohjeita tilaisuuteen

Klo 13.10 Varkauden kaupungin tämän hetkiset suunnitelmat, Varkauden kaupunki /Sari Markkanen  ja  Tulevaisuuden sotekeskus-hanke / Sanna Tchaplinski
• Järjestöpisteen tilanne Aalto hyvinvointikeskuksessa
• Yhteyshenkilöt

Klo 13.40 Yhdistysten toiveet yhteistyön kehittämisessä
• Mitä kehittäminen voisi olla?
• Mihin tulee kiinnittää huomiota?
• Millaisia toiveita yhdistyksillä on yhteistyön kehittämisestä?

Voit varata puheenvuoron ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi avointa keskustelua aiheesta.

Klo 14.15 Keskustelua jatkosta ja aikatauluttamisesta

Ilmoittautuminen 21.9.2021 mennessä info@warikko.fi tai alla olevan lomakkeen kautta, mieluiten 1-2 hlö / yhdistys.

Noudatamme ajan tasaisia turvallisuusohjeita.

Koolle kutsujana Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry.

Keskustelutilaisuuden mainos

Ilmoittaudun keskustelutilaisuuteen 28.9.2021

*

Ikää ja sukupuolta kysytään toiminnan seuraamista, arviointia, suunnittelua ja toteuttamista varten. Ikä- ja sukupuolitiedot raportoidaan rahoittajille, mutta tietoja ei voi yhdistää yksittäisiin henkilöihin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.